Medicina muncii

Medicina Muncii

Serviciile noastre in prestarea activitatilor de medicina muncii in Oradea si judetul Bihor, se adreseaza tuturor profesiilor, respecta etica profesionala si sunt in concordanta cu HG 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor modificata si completata prin HG 1169/12.12.2011, dispozitii legale care reglementeaza medicina muncii si definesc modalitatile in care trebuiesc facute controalele medicale in functie de fiecare categorie profesionala in parte.

Analize de laborator

Analize de laborator

Centrul Medical Carimed Center, colaboreaza activ cu cele mai bune laboratoare din Oradea *(se va indica laboratoarele) pentru a facilita accesul angajatilor dumneavoastra la toate tipurile de analize medicale, in cel mai scurt timp posibil, cu costuri reduse, analize corecte in conditii sigure.

Pentru recoltarea probelor biologice, angajatul se va prezenta pe baza de programare la Carimed Center sau direct la laborator.

Pentru orice nelamurire sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat la rubrica “contact” sau pe prima pagina. Deasemenea puteti folosi si formularul de contact online la care va vom raspunde in timp util.