Despre noi

Centrul medical CARIMED CENTER, este o unitate medicala care ofera servicii complete de medicina muncii in Oradea si judetul Bihor si din tara.

CARIMED CENTER asigura, la cele mai inalte standarde de calitate, prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și promovarea sănătății și productivității angajatilor dumneavoastră.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este „Sanatatea angajatilor pentru o afacere prospera”, intrucat orice angajator stie ca costurile pentru sanatatea angajatilor sunt justificate de castigul in productivitate.

CARIMED CENTER se adreseaza tuturor angajatorilor din Oradea si judetul Bihor si din tara, fie ca este vorba de companii private, institutii publice, PFA-uri, profesii liberale, asociatii, fundatii sau alte forme asociative legal constituite.

Locatia noastra

Locatia centrului medical CARIMED CENTER, este una ultracentrala, fiind situat in Oradea, pe strada Rovine, nr. 10, jud. Bihor, pentru a le facilita angajatilor accesul la toate mijloacele de transport public.

Oferim disponibilitate, flexibilitate si operativitate in realizarea serviciilor, motiv pentru care personalul nostru medical efectueaza deplasari, pe baza de programare, la sediile angajatorilor in vederea efectuarii controalelor medicale.

Echipa noastra

Echipa noastra medicala dedicata serviciilor de medicina muncii in Oradea si judetul Bihor, este formata numai din profesionisti, calificati sa ofere consultații, recomandări si tratamente angajaților dumneavoastră, fara discriminare, cu promptitudine, eficienta si flexibilitate pentru a nu perturba in vreun fel activitatea angajatorului. De asemenea, suntem pregatiti sa dam angajatilor dumneavoastra sfaturi utile pentru promovarea sănătății la locul de munca, in acest sens, Carimed Center a pregatit un ghid cu reguli generale pentru promovarea sănătății la locul de munca, sub forma unei brosuri care poate fi descarcata gratuit aici.

Spatiul in care ne desfasuram activitatea pentru prestarea activitatilor de medicina muncii in Oradea si judetul Bihor, este unul modern, cald si primitor iar logistica si aparatura pe care o folosim este de ultima generatie.

Sănătatea nu este totul, dar fără sănătate, totul este nimic !

Arthur Schopenhauer

Avantajele noastre

Suntem 100% dedicati clientilor nostri si de aceea, in prestarea activitatilor de medicina muncii in Oradea si judetul Bihor, ne-am adaptat nevoilor dumneavoastra prin implementarea unor procedee de lucru eficiente care se caracterizeaza prin transparenta, flexibilitate, promptitudine, calitate si disponibilitate.